Anda Mahu Tak Mempunyai
Web  Minisite Jualan Blogspot 
Yang Menarik Seperti Dibawah Ini
 Untuk Uruskan Info Produk Anda? 



Biar Saya Bantu Buatkan
  Web Minisite Jualan Blogspot  
Yang Boleh Menjual Dengan Baik
Dan Menarik Untuk Bisnes Anda


Mesti anda pernah dengar kan penggunaan url macam ini (www.       .blogspot.com) selalunya orang menggunakan sebagai blog.

Tapi untuk servis ini, saya akan modified kan menjadikannya minisite jualan yang sesuai untuk menjual produk/servis supaya menarik.

* Kelebihan menggunakan blogspot ialah:
1. Anda tidak perlu bayar domain tiap tahun.
2. Anda tidak perlu bayar hosting tiap tahun.
Jadi,ianya akan terus kekal wujud diinternet selagi adanya blogspot



Minisite Jualan memudahkan anda untuk memberi info kepada bakal pelanggan anda, secara tak langsung bakal pelanggan anda dapat membaca dan mengetahui mengenai produk anda bila-bila masa di internet.



Untuk Normal Charges Kebiasaan Saya:

  • Harga Rekabentuk Minisite RM180
  • Harga Susunan dan Copywriting RM190

ia tak termasuk cas saya setupkan akaun, create url, coding, edited design tambahan lain.



Tapi Saya Sediakan Khas
Untuk Anda Yang Memerlukan
Web Minisite Jualan Blogspot
  Dengan Harga Tak Sampai RM300  








  • Offer ini adalah paling lengkap saya bantu untuk anda yang ingin dapatkan minisite jualan sendiri.

  • Servis ini saya harap boleh bantu lebih ramai perniaga online/offline dapat memiliki minisite jualan yang cantik



servis minisite blogspot
Kalau anda:
▶️ Tak ada masa
▶️ Tak pandai setup
▶️ Tak pandai design
Biar pihak saya bantu anda buatkan Minisite Jualan ini

servis minisite blogspot


Saya nak offer buat sampai siap
 Setup + Design + Copywriting 
HANYA  RM370   RM232 




Mesti anda tahu kelebihan ada minisite jualan sendiri,mudah untuk kita bagi info dekat prospek. Secara tak langsung ianya memudahkan prospek memahami nilai produk kita dan membeli jika berminat. Betul kan?
  • Point : Memudahkan prospek baca dan memahami mengenai produk kita bila-bila masa sahaja.


Saya mendapat idea menggunakan blogspot untuk dijadikan minisite apabila saya melihat ianya lebih menjimatkan kerana kita tidak perlu memikirkan kos tambahan akan datang seperti renew hosting dan domain. Tambahan, dengan menggunakan blogspot, minisite yang dibina ini akan kekal di internet selagi adanya blogspot.
  • Point : Penggunaan blogspot lebih menjimatkan, sekali pasang dan kekal di internet 24jam sehari.


Dengan idea ini,saya menjadikan blogspot biasa kepada minisite jualan untuk dimiliki. Saya lebih fokuskan kepada design untuk menjadikan minisite ini menarik. Anda boleh lihat sendiri segala hasil yang telah dibuat dibawah ini. Jika berminat boleh whatsapp saya dibawah.
  • Point : Memfokuskan rekaan design minisite yang menarik supaya prospek tertarik.





Perkhidmatan ini bertujuan
membantu anda:



  1. Yang sudah lama/baru buat bisnes online tapi belum ada minisite
  2. Yang ingin memudahkan untuk bagi info dan jualan kepada prospek
  3. Yang tak pandai buat dan design minisite sendiri
  4. Yang inginkan design yang cantik untuk minisite anda
  5. Yang tak ingin komitmen kos yang tinggi kekalkan minisite




Apa yang saya akan bantu anda?
Ini ringkasannya mengenai servis
web minisite jualan blogspot


Anda tak perlu pening kepala, biar pihak saya bantu buatkan untuk anda. Anda cuma sediakan bahan (info produk,gambar produk,rujukan) untuk dimasukkan didalam minisite sahaja.

1) Saya daftarkan akaun blogger
  • Yang ini kalau anda tak ada, tak perlu risau, sebab saya akan daftarkan untuk anda.
  • Anda boleh pilih apa-apa nama domain blogspot yang available. Saya setupkan semasa mendaftar akaun blogger tersebut.
  • Bila dah siap, akaun blogger akan jadi anda yang punya, jadi anda boleh edit bila-bila masa yang anda mahu jika ada perubahan atau penambahan yang anda nak buat di kemudian hari.



2) Saya buatkan rekabentuk design minisite
  • Untuk design, saya akan merekabentuk keseluruhannya mengikut kesesuaian produk anda supaya nampak cantik.



3) Saya buatkan copywriting
  • Copywriting saya akan bantu sekali dari maklumat produk yang anda jual. Dari situ saya akan olah dan susun di dalam minsite bagi kemas dan menarik.


Apa yang anda bakal dapat?


1) SEBUAH MINISITE YANG LENGKAP
  • Saya akan sediakan 1 minisite yang lengkap untuk produk anda. Design, copywriting semuanya saya buatkan untuk anda.


2) AKAUN BLOGGER MILIK ANDA
  • Akaun ini adalah akaun anda, saya akan setupkan menggunakan gmail anda. jadi anda boleh edit bila-bila masa yang anda mahu jika ada perubahan atau penambahan yang anda nak buat di kemudian hari.





Sebelum dan selepas
pengubahsuaian


  • Lihat macam mana hasil dari blogspot biasa kepada minisite jualan yang telah disiapkan.


servis minisite blogspot
servis minisite blogspot





Ini adalah hasil-hasil
Minisite Jualan yang telah disiapkan







Dah baca dan lihat hasil minisite?
Anda berminat?





Berapa harga
untuk buat minisite jualan?


Perkhidmatan ini disekalikan dengan 1 harga iaitu  cuma RM232 untuk (setup akaun + design minisite + copywriting) . Perkhidmatan ini saya bantu siapkan semua sekali bagi memudahkan anda memiliki sendiri minisite jualan untuk produk/servis yang anda ingin promosikan.

HANYA  RM370  RM232

**Tiada cas tersembunyi, hanya harga ini untuk dapatkan web minisite jualan blogspot yang lengkap untuk produk/servis anda


** Harga ini hanya sekali bayaran, anda tak perlukan komitmen untuk bayar hosting ataupun domain selepas ini kerana ianya disetup didalam blogspot.. Dan pastinya ianya kekal selagi adanya blogspot.




Jika anda berminat,
bolehlah whatsapp saya untuk bantu anda.



servis minisite blogspot
Boleh juga buat secara manual,
sms/wasap 019 325 4773

Taip "Minisite" ye untuk saya tahu
yang anda perlukan servis minisite ini.




Soalan yang sering ditanya mengenai servis ini


1) Apa kelebihan Minisite Jualan?
  • Dengan adanya minisite jualan, mudah nak bagi info dekat prospek.. Bagi link pada prospek, dan prospek boleh baca berkali-kali sampai faham. Kalau prospek berminat, prospek terus contact anda untuk buat belian.. Jadi urusan untuk menyampaikan info kepada prospek menjadi sangat mudah dan prospek boleh membaca mengenai produk anda bila-bila masa yang disukainya 24jam sehari.


2) Kenapa menggunakan blogspot buat minisite jualan?
  • Selalunya orang menggunakan blogspot untuk membuat blog, tapi saya menjadikan platform ini web minisite yang boleh menjual dengan baik.

  • Sebab itu saya membuat servis ini untuk membantu peniaga online untuk jimatkan kos komitmen bulanan/tahunan untuk beli domain dan hosting, tapi dapat hasil yang memuaskan.

2) Interface mobile friendly ke?
  • Yup, minisite ini saya dah modified supaya paparannya boleh dilihat dekat kebanyakkan handphone smartphone. Anda boleh lihat minisite ini di handphone dan tengok hasilnya..

2) Kalau orang nak order macam mana?
  • Ok, selalunya saya akan buat button whatsapp untuk prospek hubungi bila berminat. Jadi anda boleh close sale di whatsapp sahaja dengan prospek.. Pada masa yang sama anda akan dapat database no telefon prospek kan?

2) Betul ke harga RM232?
  • Betul, saya bantu dari mula sampai siap.. saya harap boleh bantu lebih ramai perniaga online/offline dapat memiliki minisite jualan. Harga ini semestinya tak akan kekal lama, sampai masa nanti naiklah harganya.




Jika anda berminat,
bolehlah whatsapp saya untuk bantu anda.







8 Online


 
 
Rekabentuk Oleh ServisMinisiteBlogspot